Gå direkt till innehåll
Camilla Kargus, Business Manager på Dialect
Camilla Kargus, Business Manager på Dialect

Pressmeddelande -

Dialect anställer Business Manager

IT- och telekombolaget Dialect har efter ombildningen anställt Camilla Kargus som Business Manager. Camilla har arbetat i branschen sedan 1998, bland annat hos AllTele och Ventelo, som kundtjänstchef och projektledare. Camilla är en välkänd och uppskattad profil inom Dialect, då hon även tidigare arbetat flera år inom företaget.

-Det känns fantastiskt bra med Camilla Kargus som Business Manager, säger Fredrik Tenelius, Dialect. Vi är i ett expansivt skede där vi förfinar och vidareutvecklar vårt koncept och erbjudande. Med Camillas driv och gedigna kunskap inom vårt verksamhetsområde är hon en oerhört värdefull tillgång i denna process och för kedjan i stort.

-Jag ser verkligen fram emot att få vara med och utveckla det nya Dialect tillsammans med franchisetagarna och Dialects leverantörer, säger Camilla Kargus. Dialect har ett brett och attraktivt kunderbjudande, och en stark position på den svenska marknaden. För mig är kunden och kundens upplevda värde av Dialects tjänster fokus, och det känns roligt att få vara med i arbetet kring att ta fram ännu smartare lösningar för våra kunder. Dialect är helhetsleverantören som gör det enkelt att arbeta smart.

Ämnen


Dialect är svenska företagares lokala partner för IT- och telefonilösningar. Dialect erbjuder helhetslösningar som innefattar bland annat mobil och fast telefoni, växellösningar, support och drift av företagets IT-miljö samt tjänster och produkter inom området fordonslösningar.  Läs mer på www.dialect.se

Kontakter

Camilla Kargus

Camilla Kargus

Presskontakt Business Manager 010-601 30 36