Gå direkt till innehåll
Dialect Backup – låter dig sova gott om natten 

Nyhet -

Dialect Backup – låter dig sova gott om natten 

I dagens digitala era har datasäkerhet och backup aldrig varit viktigare. Som företag är det avgörande att vara rustad för att hantera allt från potentiella dataförluster och katastrofer till de ständigt ökande cyberhoten. Därför är vi på Dialect stolta över att kunna erbjuda en strömlinjeformad, molnbaserad backuptjänst. Utformad att möta just ditt företags behov på ett så effektivt och säkert sätt som möjligt. 

Vi erbjuder ett allt-i-ett-verktyg för dataskydd 

Med vår tjänst täcks både fysiska och virtuella servrar, arbetsstationer och Microsoft 365-data upp under en enda kontrollpanel. Vi erbjuder en mångsidig lösning för säkerhetskopiering, katastrofåterställning och arkivering av data. Med bara några klick kan du enkelt återställa det du behöver. Oavsett om det är en enstaka fil eller en hel server med värdefulla företagsdata. Slipp oroa dig – med Dialect Backup är din data trygg. 

Säkerhet och effektivitet 

Med ett fokus på just säkerhet och effektivitet har vi utvecklat Dialect Backup. En tjänst för att du på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt ska kunna känna dig trygg. Vi använder oss bland annat av TrueDelta deduplicering för att kunna göra dagliga säkerhetskopior små och lätta. Vilket i sin tur möjliggör en tät backup-intervall utan att öka lagringskostnaderna.

"Enkel att använda, funktioner i företagsklass, mycket rimliga lagringsgränser och inga gimmicks. 24/7 stöd. Framför allt räddade jag en kunds brinnande byggnad med den här säkerhetskopieringstjänsten. Du kan schemalägga säkerhetskopior varje natt, två gånger om dagen eller ner till varje timme om du vill.”   Jeff Olejnik, Newport Solutions 

Vi uppfyller ISO 27001- och ISO 9001-standarderna och andra certifieringar beroende på vilket datacenter du väljer. Din data finns tillgänglig oavsett var i världen du befinner dig. Eftersom du kan välja mellan 30 datacenter på fyra olika kontinenter. Din data är vår prioritet och du kan lita på att den ständigt är säker och tillgänglig närhelst du behöver den.  

Privat molntjänst 

Med Dialect Backup slipper du bekymmer med att investera i din egen datalagring. Vi erbjuder en innovativ och pålitlig lösning i form av en säker lagring i vårt privata moln. Med vårt privata moln erbjuder vi högsta möjliga säkerhet och pålitlighet för dina säkerhetskopieringsbehov. Det i sin tur betyder att du slipper oroa dig för att investera i någon kostsam utrustning eller att hitta utrymme för den. Behovet av en lokal datalagring hos dig kommer helt elimineras, och du kan koncentrera dig på din kärnverksamhet. 

Dialect Backup Manager hjälper dig 

För att underlätta din säkerhetskopiering och ditt dataskydd har vi utvecklat Dialect Backup Manager som förenklar datahanteringen. Därför behöver du inte vara en IT-expert för att hantera dina säkerhetskopior. Med hjälp av en användarvänlig kontrollpanel kommer du kunna lösa allt själv. Här kan du välja exakt vilka filer och mappar som ska säkerhetskopieras och det endast med några klick. Oavsett om det är enstaka dokument eller ett omfattande dataarkiv kommer Dialect Backup Manager hjälpa dig med säkerhetskopieringen snabbt och smidigt.  

Kostnadseffektivt, enkelt, säkert och molnbaserat 

Med ditt företags behov i åtanke har vi gjort allt och lite till för att du på ett så smidigt, tryggt och kostnadseffektivt sätt ska ha backup. Vi finns här för att hjälpa dig att säkerställa att din företagsdata är trygg för framtiden.

Med Dialect Backup kan du vara säker på att din data är i goda händer och att du har en pålitlig lösning för att skydda din företagsinformation en lång tid framöver.

Kontakta ditt lokala Dialect Företagscenter idag om du vill veta mer och prova Dialect Backup kostnadsfritt! 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Camilla Kargus

Camilla Kargus

Presskontakt Business Manager 010-601 30 36

Relaterat innehåll