Gå direkt till innehåll
Dialect Göteborg City - Vasaplatsen 4
Dialect Göteborg City - Vasaplatsen 4

Pressmeddelande -

Dialectkedjan fortsätter att växa och etablerar sig nu i Göteborg

Dialects vision är att vara Sveriges ledande partner inom smarta digitala lösningar. Vi erbjuder våra kunder ett brett utbud av IT, telefoni och fordonslösningar som underlättar i vardagen för våra kunder. Dialectkedjan har som målsättning att fortsätta växa geografiskt och med ett brett kunnande och stort engagemang erbjuda våra kunder smarta lösningar.

Nu har Dialect i linje med detta slagit upp portarna för sin nya verksamhet i Göteborg City, vid Vasaplatsen 4, mitt i centrala Göteborg. Företagscentret drivs av ägarna till Dialect Kungsbacka och det nya fina företagscentret i Göteborg har nu öppet för kundbesök sedan 8 augusti.

”Vi har sneglat på Göteborgsregionen en längre tid och har nu gjort affärer med kunder i Göteborg som önskar att vi etablerar oss närmare våra kunder. Så det blev ett naturligt steg för oss att ta och etableringen innebär givetvis fler arbetstillfällen. Just nu söker vi aktivt efter både nya tekniker och säljare till vår verksamhet” säger Jesper Holmgren, delägare i Dialect Kungsbacka & Göteborg City.”

”Dialect Göteborg City kommer med sin stora IT-kompetens fortsätta att starkt bidra med Dialects centrala tillväxtmål inom IT och dessutom ligger etableringen helt i linje med den etableringsplan i storstadsregioner som Dialect jobbar efter. Att få ytterligare nålar på kartan påvisar att Dialect har ett framgångsrikt koncept. Vårt arbete med att utveckla Dialects affär har nu verkligen börjat bära frukt, säger Dialects VD, Victor Jannering ”

För mer information:

Jesper Holmgren, delägare Dialect Kungsbacka & Dialect Göteborg City

0300-56 65 90, jesper.holmgren@dialect.se

Victor Jannering, VD Dialect

010-601 30 00, victor.jannering@dialect.se

Ämnen

Kategorier


Vi ser till att allt fungerar tillsammans och hjälper dig hela vägen

Dialect är en lokal och nationell partner för IT- och telefonilösningar för små och medelstora företag. Vår utgångspunkt är att alltid hitta lösningar som gör det enkelt för dig att arbeta smart. Vi översätter IT till affärsnytta som gör att du som kund kan fokusera på det du är bäst på.

Vi är ca 250 medarbetare som finns på ett 30-tal företagscenter runt om i landet. Alltid tillgängliga för att hjälpa dig.
Våra kärnvärden enkelhet, tillit och utveckling genomsyrar allt vi gör i våra relationer till kunder, partners och våra medarbetare.

Dialects vision är att vara Sveriges ledande partner inom smarta digitaliserade lösningar.

Kontakter

Camilla Kargus

Camilla Kargus

Presskontakt Business Manager 010-601 30 36

Relaterat innehåll