Gå direkt till innehåll
Elon Group AB (”Elon”) och Dialect Group AB (”Dialect”) har ingått en avsiktsförklaring  avseende ett fördjupat samarbete och möjlig sammanslagning av Dialect och RingUp

Pressmeddelande -

Elon Group AB (”Elon”) och Dialect Group AB (”Dialect”) har ingått en avsiktsförklaring avseende ett fördjupat samarbete och möjlig sammanslagning av Dialect och RingUp

Elon och Dialect har idag undertecknat en avsiktsförklaring som öppnar dörren för ett närmare partnerskap och eventuellt en sammanslagning av Dialect- och RingUp-kedjorna inom ett nytt koncept. Målet är att avsluta denna process och formellt fastställa sammanslagningen senast den 13 december 2023.

Elon och Dialect planerar att under förhandlingsprocessen utveckla ett nytt kedjekoncept och varumärke som kommer att ersätta både "Dialect" och "RingUp". Det nya kedjekonceptet och varumärket kommer att ägas av Elon och exklusivt licensieras till Dialect.

Avsikten från båda parter är att sammanföra de nuvarande Dialect- och RingUp-kedjorna och driva dem enligt det nya kedjekonceptet som ska utvecklas under förhandlingsperioden. RingUp-bolagen kommer att erbjudas möjligheten att gå med i det nya konceptet och de kommer även att få möjlighet att bli delägare i Dialect med samma villkor som nuvarande ägare har.

“Vi har under en längre tid aktivt sökt efter en samarbetspartner som delar Dialects målbild och utvecklingssträvan”, säger Victor Jannering VD Dialect AB.


” Detta tycker vi att vi hittat i RingUp och vi ser att vi tillsammans, under ett gemensamt varumärke, ges möjlighet att utveckla våra tjänster och vår affärsmodell till fullo. Att samtidigt få chansen att göra detta tillsammans med ett så pass känt och välrenommerat varumärke som Elon gör det än mer glädjande för oss som kedja.”


Läs hela pressreleasen i Dagens Industri.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Vi ser till att allt fungerar tillsammans och hjälper dig hela vägen

Dialect är en lokal och nationell partner för IT- och telefonilösningar för små och medelstora företag. Vår utgångspunkt är att alltid hitta lösningar som gör det enkelt för dig att arbeta smart. Vi översätter IT till affärsnytta som gör att du som kund kan fokusera på det du är bäst på.

Vi är ca 250 medarbetare som finns på ett 30-tal företagscenter runt om i landet. Alltid tillgängliga för att hjälpa dig.
Våra kärnvärden enkelhet, tillit och utveckling genomsyrar allt vi gör i våra relationer till kunder, partners och våra medarbetare.

Dialects vision är att vara Sveriges ledande partner inom smarta digitaliserade lösningar.

Kontakter

Camilla Kargus

Camilla Kargus

Presskontakt Business Manager 010-601 30 36

Relaterat innehåll