Gå direkt till innehåll
Peter Onstrand ny styrelseordförande för Dialectkedjan
Peter Onstrand ny styrelseordförande för Dialectkedjan

Pressmeddelande -

Peter Onstrand tillträder som styrelseordförande för IT & Telekombolaget Dialect

Peter Onstrand som bland annat har varit VD för 3 Step IT kommer att bidra med mångårig erfarenhet av att utveckla, driva och bygga värde i olika IT-bolag.

- Jag ser fram emot att tillsammans med ägarna få fortsatta arbetet med att utveckla Dialectkedjan, säger Peter Onstrand.

- Jag är väldigt glad att Peter Onstrand tar över som styrelseordförande. Med Peter får vi en stark styrelse med bred kompetens. Peter har lång erfarenhet från IT & finansbranschen och kommer komplettera styrelsen utmärkt och starkt bidra till den utvecklings- och förändringsresa som Dialectkedjan redan har påbörjat, säger bolagets VD Victor Jannering.

Peter Onstrand tillträder som styrelseordförande den 18 maj 2022.

För ytterligare information kontakta:

Victor Jannering, VD

Mail: victor.jannering@dialect.se

Telefon: 010 - 601 30 30

Ämnen

Kategorier


Vi ser till att allt fungerar tillsammans och hjälper dig hela vägen

Dialect är en lokal och nationell partner för IT- och telefonilösningar för små och medelstora företag. Vår utgångspunkt är att alltid hitta lösningar som gör det enkelt för dig att arbeta smart. Vi översätter IT till affärsnytta som gör att du som kund kan fokusera på det du är bäst på.

Vi är ca 250 medarbetare som finns på ett 30-tal företagscenter runt om i landet. Alltid tillgängliga för att hjälpa dig.
Våra kärnvärden enkelhet, tillit och utveckling genomsyrar allt vi gör i våra relationer till kunder, partners och våra medarbetare.

Dialects vision är att vara Sveriges ledande partner inom smarta digitaliserade lösningar.

Kontakter

Camilla Kargus

Camilla Kargus

Presskontakt Business Manager 010-601 30 36

Relaterat innehåll